Автоматизація в ветклініки
Автоматизація в ветклініки
У нас у клініці вже кілька місяців накопичується плутанина з веденням карток пацієнтів, записами на прийом і внутрішнім обліком. Все досі ведемо вручну або в Excel, і що далі, то важче контролювати. Підкажіть, будь ласка, хто яку програму використовує для автоматизації роботи у ветклініці? Хочеться щось надійне, зручне і, головне, щоб персоналу було легко перейти на нову систему. Ще важливо, щоб підтримка працювала і були інструкції українською.
Re: Автоматизація в ветклініки
Я в свій час теж ламав голову, яку систему обрати. Перепробували кілька — від самописних жахів до дорогущих CRM, які не дружать з ветеринарією. Зупинилися на програмі для автоматизації ветеринарних клінік ENOTE — і я вам скажу, це було найкраще рішення. По-перше, вона українською, з хорошою підтримкою і дуже зрозумілим інтерфейсом. Навіть мій колега, який ще з дискетами працював, без проблем освоївся. По-друге, ENOTE дозволяє вести електронні картки пацієнтів https://enote.vet/e4doc/urok-01-karta-p ... oi-kartky/ , записувати на прийом, контролювати склади, вести фінансову звітність — усе в одному місці. А головне — нічого не губиться, і все під рукою. Якщо потрібна реальна автоматизація без зайвих танців з бубнами — ENOTE точно ваш варіант.