Електромобіль бмв і3
Електромобіль бмв і3
Привіт усім! Думав узяти собі електромобіль BMW i3 як друге авто для міста. Хто їздив на ньому — що скажете? Які там реальні плюсики й мінуси? Бо відгуки дуже різні, цікаво почути живий досвід.
Re: Електромобіль бмв і3
i3 — дуже прикольна міська штучка. Маневрена, компактна, паркуватися — одне задоволення. Усередині відчувається преміальність, навіть попри «міський» розмір. Розгін різкий, електротяга відчувається з першої секунди.
Але мінус — багажник маленький, якщо плануєш щось возити, то може дратувати. І підвіска трохи жорстка, я відчувала кожну яму.
Але мінус — багажник маленький, якщо плануєш щось возити, то може дратувати. І підвіска трохи жорстка, я відчувала кожну яму.
BMW i3 по місту — просто ракета. Особливо якщо цінуєш економію й тишу. З плюсів ще дуже малий радіус розвороту, реально виручає у дворах.
По недоліках: запас ходу у старіших версій невеликий, якщо звик намотувати за день багато — доведеться частіше заряджатись. І сидіння вузькі, не всім зручні. Взагалі авто дуже «ніжне», не для тих, хто любить інколи «поштурхати» машину.
По недоліках: запас ходу у старіших версій невеликий, якщо звик намотувати за день багато — доведеться частіше заряджатись. І сидіння вузькі, не всім зручні. Взагалі авто дуже «ніжне», не для тих, хто любить інколи «поштурхати» машину.
Я їжджу на електрокарі вже третій рік, і бмв і3 пробував кілька разів — дуже достойний варіант для міста. Особливо подобається, що машина легка, швидко реагує на педаль і має свій унікальний стиль. Вона виглядає по-сучасному, і це подобається багатьом жінкам та молоді. З мінусів згоден: жорсткість і невеликий багажник — це її особливість, не всім зайде. Але якщо потрібно компактне авто для щоденних міських поїздок — важко знайти щось настільки ж комфортне та якісне. Якщо дійдеш до покупки — можу порадити глянути у NCars. У них хороший каталог нових електрокарів, є можливість записатись на тест-драйв, і працюють як з наявністю, так і з замовленням напряму від імпортера.
Я якось у них тестував кілька моделей, залишився задоволений підходом.
Я якось у них тестував кілька моделей, залишився задоволений підходом.