Де придбати том 8 серії “Тільки я візьму новий рівень”
Де придбати том 8 серії “Тільки я візьму новий рівень”
Привіт усім! Я буквально захоплений серією «Мага Тільки я візьму новий рівень» і не можу дочекатися, коли дочитаю наступний том. Хтось знає, де зараз можна замовити восьмий том українською? Я намагаюся шукати в книжкових, але поки без успіху. Було б круто, якби порадили перевірені сайти чи магазини, де реально купити і не доведеться чекати вічність!
Re: Де придбати том 8 серії “Тільки я візьму новий рівень”
Я просто у захваті від того, як швидко дійшов мій восьмий том «Тільки я візьму новий рівень». Коли отримав пакунок, одразу відкрив і був приємно вражений якістю паперу і палітурки – виглядає професійно, приємно тримати в руках. Весь процес замовлення пройшов без проблем, а обслуговування було на високому рівні. Можу чесно сказати, що магазин, де я купував, дійсно заслуговує на довіру, і замовити «Тільки я візьму новий рівень. Том 8» https://balka-book.com/ua/manga-2062/tlki-ya-vzmu-noviy-rven-tom-8-309316 дуже просто – кілька кліків і книга вже у вас. Я навіть не очікував, що доставка буде такою швидкою, і це приємно здивувало. Зараз не можу відірватися від читання, бо сюжет стає все цікавішим, а герої ще більш колоритними. Радий, що нарешті продовжив серію і впевнений, що це лише початок нових емоцій та пригод. Усім фанатам дуже рекомендую звертати увагу на цей магазин, бо надійність і якість тут на першому місці