Хочу замовити розробку та впровадження маркетинг-стратегії

Відповісти
бармалей

Хочу замовити розробку та впровадження маркетинг-стратегії

Повідомлення бармалей »

Шукаю варіанти, де реально можна замовити створення та впровадження маркетинг-стратегії для бізнесу. Цікавить не теоретичний документ, який ніхто не буде застосовувати, а практичний інструмент із чіткими кроками та прогнозованим результатом. У мене вже був досвід співпраці з людьми, які більше говорили, ніж робили, тому цього разу хочу знайти фахівців, котрі не лише розпишуть концепцію, а й допоможуть адаптувати її під мої ресурси та ринкову ситуацію.
limaza

Re: Хочу замовити розробку та впровадження маркетинг-стратегії

Повідомлення limaza »

Насамперед раджу звернути увагу на те, щоб команда, якій ви довірите розробку стратегії, мала чітку методологію роботи. Важливо, щоб вони починали із глибокого дослідження вашого бізнесу та ринку, формували позиціонування, розробляли комунікаційний план та систему контролю результатів. Також не менш важливо, щоб вони одразу продумували канали реалізації та мали чітке бачення, як відстежувати показники ефективності.
салют

Re: Хочу замовити розробку та впровадження маркетинг-стратегії

Повідомлення салют »

бармалей писав: Пон вересня 22, 2025 8:43 am Шукаю варіанти, де реально можна замовити створення та впровадження маркетинг-стратегії для бізнесу. Цікавить не теоретичний документ, який ніхто не буде застосовувати, а практичний інструмент із чіткими кроками та прогнозованим результатом. У мене вже був досвід співпраці з людьми, які більше говорили, ніж робили, тому цього разу хочу знайти фахівців, котрі не лише розпишуть концепцію, а й допоможуть адаптувати її під мої ресурси та ринкову ситуацію.
Якщо хочете знайти команду, яка реально бере на себе відповідальність за результат, раджу звернутися до Solve Marketing https://solve-marketing.ua/ . Це компанія, яка не просто пише маркетингові стратегії, а й допомагає впроваджувати їх у життя. Вони працюють з бізнесами різного масштабу та підходять до завдання комплексно: аналізують ринок і конкурентів, будують план розвитку, створюють ефективні інструменти для комунікації з клієнтами. Найбільший плюс Solve Marketing у тому, що вони мислять не шаблонами, а пропонують рішення саме для вашої ситуації. Їхня команда підтримує на кожному етапі реалізації, тож ви не залишаєтеся сам на сам із планом, а отримуєте справжнього партнера.
Відповісти