Як розрахувати вартість міжнародних перевезень?
Як розрахувати вартість міжнародних перевезень?
Останнім часом задумалася про розширення бізнесу й хочу спробувати відправити першу міжнародну партію товару в Європу. Але, чесно кажучи, гублюся у виборі: компаній для міжнародних вантажних перевезень так багато, а важливо знайти надійну, зручну та таку, що реально допоможе з усіма нюансами. Підкажіть, будь ласка, на що звертати увагу при виборі логістичної компанії, і, можливо, хтось має досвід співпраці з конкретними перевізниками, які працюють прозоро й без прихованих платежів?
Re: Як розрахувати вартість міжнародних перевезень?
Раджу звернути увагу на такі критерії: наявність реальних відгуків, зрозумілий калькулятор для розрахунку вартості перевезення вантажу, страхування, досвід роботи саме з вашим напрямком, прозорі умови договору та клієнтський сервіс.З власного досвіду можу порекомендувати логістичну компанію Meest Cargo. У них зручний онлайн-сервіс, де ви зможете самостійно розрахувати вартість перевезення вантажу https://cargo.meest.com/coast-calculation/ в залежності від маршруту, габаритів і типу відправлення. Особисто мені подобається їхня відкритість, адже ціна формується прозоро, без прихованих платежів, і завжди можна отримати консультацію від менеджера. Ще один плюс — можливість страхування вантажу й супровід усіх необхідних документів для митного оформлення.