Вибір інтернет-провайдера у Львові: на що варто звернути увагу?

Відповісти
pkufev

Вибір інтернет-провайдера у Львові: на що варто звернути увагу?

Повідомлення pkufev »

Доброго дня, друзі! Ось хочу поділитися своїми думками і, можливо, почути вашу думку. Я недавно переїхав до Львова і зараз шукаю провайдера. Для мене важливо, щоб інтернет був стабільним, без частих збоїв, і підтримка працювала добре. Звичайно, ціна теж важлива, але краще переплатити трохи за спокій. Чи є серед вас ті, хто вже обрав провайдера і готовий поділитися досвідом? Буду вдячний!
aasaako

Re: Вибір інтернет-провайдера у Львові: на що варто звернути увагу?

Повідомлення aasaako »

Підключити інтернет від провайдера “Копійка” – це один із найкращих виборів, який я зробив останнім часом. Працюю вдома фрілансером, тому стабільність та швидкість з’єднання – це для мене питання номер один. Вже понад рік користуюся їхніми послугами, і можу з впевненістю сказати, що мережа дуже надійна, не було жодних обривів або лагів. Особливо подобається, що у інтернет-провайдера у Львові https://kopiyka.org/ “Копійки” працюють професіонали, які завжди готові допомогти у будь-якій ситуації, а також швидко реагують на звернення. Раніше намагався користуватися іншими провайдерами, але там не було такого комфорту та прозорості в обслуговуванні. Швидкість до 1500 Мбіт/с дозволяє мені одночасно проводити відеодзвінки, завантажувати важливі файли та не турбуватися про перебої. Окрім цього, користуюся ще й їхнім телебаченням – якість зображення відмінна. Моя сім’я теж задоволена, бо тепер кожен має змогу комфортно користуватися інтернетом без конфліктів через швидкість. Рекомендую “Копійку” всім знайомим і вам теж раджу не зволікати.
Відповісти