Гідроізоляція для даху

Відповісти
aasaako

Гідроізоляція для даху

Повідомлення aasaako »

Друзі, допоможіть! Вирішив я тут дах ремонтувати, а гідроізоляція виявилася цілою наукою. Мембрана, мастика, рідка ізоляція… Кожен майстер щось радить, але я вже трохи заплутався. Хто що ставив? І чи правда, що від вибору гідроізоляції залежить, чи не потрапиш до басейну після першого дощу? Хочу вибрати щось нормальне, без надмірних витрат, і щоб дах служив роки. Буду радий порадам і навіть смішним історіям з досвіду!
pkufev

Re: Гідроізоляція для даху

Повідомлення pkufev »

Для мене важливо, щоб у моєму будинку були використані тільки найкращі будівельні матеріали, адже це гарантія затишку і довговічності. Недарма я звернула увагу на Інтернет-магазин Terizo, який пропонує великий вибір бітумної черепиці, наприклад IKO та Акваізол, що вже заслужили довіру багатьох покупців. Важливо розуміти, що без правильної гідроізоляції навіть найкраща черепиця не захистить ваш дім від вологи, тому в Terizo можна підібрати і якісні матеріали для гідроізоляції https://terizo.com.ua/ це допомагає зберегти тепло і уникнути проблем з цвіллю чи протіканням. Я задоволена, що знайшла цей магазин, де є і професійні консультації, і швидка доставка, і головне — якість на першому місці.
Відповісти