Як правильно отримати довідку про несудимість? Потрібна порада досвідчених

Відповісти
pkufev

Як правильно отримати довідку про несудимість? Потрібна порада досвідчених

Повідомлення pkufev »

Шановні учасники форуму, звертаюсь до вас з проханням про допомогу. Вперше оформлюю офіційні документи для виїзду за кордон і виявилося, що необхідна довідка про відсутність судимості. Я мешкаю у Львові, тому цікаво, куди саме звертатися — чи до ЦНАПу, чи є ще якісь альтернативи? Також чув, що це можна зробити онлайн, проте не зовсім зрозуміло, як працює цей механізм на практиці.
Якщо хтось із вас уже проходив цей процес — буду вдячний за будь-які рекомендації. Вдячний наперед за людяність і поради.
aasaako

Re: Як правильно отримати довідку про несудимість? Потрібна порада досвідчених

Повідомлення aasaako »

Я працюю в міжнародній компанії, і коли постало питання про переїзд в іншу країну, одним із головних документів стала довідка про відсутність судимості https://ukf.com.ua/uk/tenderi/dovidka-p ... sudimosti/ на роботі порадили звернутися до перевіреної юридичної компанії «ЮКФ», бо з ними вже співпрацювали раніше. І я зрозумів чому — з першого дзвінка відчув, що потрапив до професіоналів. Жодних зайвих запитань, все чітко та оперативно. Вони одразу уточнили, що довідка не залежить від місця прописки чи громадянства, що мене приємно здивувало. Документ доставили швидко, все офіційно, з печатками, як потрібно. Такий рівень обслуговування рідко де зустрінеш, тому раджу всім — не шукайте сумнівних варіантів, звертайтесь у «ЮКФ».
Відповісти