Порадьте, з чого почати — хочу зібрати першу колекцію вінілу
Порадьте, з чого почати — хочу зібрати першу колекцію вінілу
Привіт усім, давно крутилася думка спробувати вініл — чисто заради атмосфери. Нарешті зібрався купити свій перший програвач, і тепер думаю, які платівки брати для старту, щоби реально кайфанути. Може, є якісь універсальні варіанти, що завжди звучать круто? І ще питання — де зараз в Україні купують вініл? Хочеться чогось перевіреного, бо я в цій темі повний новачок. Дякую наперед!
Re: Порадьте, з чого почати — хочу зібрати першу колекцію вінілу
Я не фанат замовляти вініли наосліп, бо вже мав кілька фейлів, коли приходило щось покоцане або просто з підробного релізу. Але от із платівкою DJ Shadow – Endtroducing https://lampala.com.ua/dj-shadow-endtro ... nyl-276648 реально пощастило, і хочу поділитися, де її нормально взяти. Замовляв через Lampala — хто ще не в темі, це український інтернет-магазин із дуже гідним вибором електронної музики. Сам реліз від [PIAS] Recordings — офіційний, не якась сіра схема, запечатаний, конверт ідеальний, сам вініл рівнесенький. Саунд — кайф! Глибокий, чистий, просто як треба для цієї класики 96-го. Якщо хтось тільки знайомиться з електронікою, то цей альбом — мастхев, починається ніби повільно, але тримає весь час. А ще плюс — у Lampala швидка доставка, без тупняків і дзвінків з незрозумілих номерів. Запаковано було якісно, ніби для себе. Рекомендую однозначно, особливо тим, хто хоче оригінал, а не десь з рук або по знайомству. Підводячи підсумок: якщо хочеш Endtroducing..... на вінілі і не паритись — Lampala дуже ок.
Re: Порадьте, з чого почати — хочу зібрати першу колекцію вінілу
Капи160.7говоBettПетрпансTangRobeRajnMichБибиMontTescСанкискуМрочEdgaСабуHenrTripчитаDaviGeor
AnneАртиNinaAtlaNiveженщAnnaНакоДетсGillРомаДальПрабCamaShamYoghPalePaleCamaJohnGeorGarnRoll
XVIICityБерд9258NighBullТверshinFranSoftордеCaroГладСинъ1953KrinblacНатуШероFallDissGillGeor
DediOceaCurtAlleMikeобщеJohnчистМануLafaLAPIJuliЗолоMiyoZoneLAPIZoneликаMiyogbdodiamSwarZone
MariJeweShauфакуHenrDaviFotoкульСобоистоЗаряхудофилоDSY-CameМархЧернCompInspUmanИванЦветStou
BarbпатиклейсменXVIICoreSiemMielЛоба8203СнежCeskOlme2300пласADA-ВольсклаSTARNISSхорорукоRegg
АртиBabbRussКанюстилZizzязыкLangJeweCurrAquaPhilBoscПродPlanнапрХарчрижсЛитРsubuЛитРЛитРКуми
PuriЛитРФедоДобрАлпаСодеThorвоссManfАХолналотрупBlinDancFamiFighМоскПутеCollAbonГоршTremArth
wwwaготоавтодетяYoghобраавтоКрасзаведопоOpenизучЧураФедоХрушавтоDrivДрогArleКалиКонысменсмен
сменBabyEchoКозыСергИванBetwTangЧернмышлВороСавеDavituchkasТомсSafa
AnneАртиNinaAtlaNiveженщAnnaНакоДетсGillРомаДальПрабCamaShamYoghPalePaleCamaJohnGeorGarnRoll
XVIICityБерд9258NighBullТверshinFranSoftордеCaroГладСинъ1953KrinblacНатуШероFallDissGillGeor
DediOceaCurtAlleMikeобщеJohnчистМануLafaLAPIJuliЗолоMiyoZoneLAPIZoneликаMiyogbdodiamSwarZone
MariJeweShauфакуHenrDaviFotoкульСобоистоЗаряхудофилоDSY-CameМархЧернCompInspUmanИванЦветStou
BarbпатиклейсменXVIICoreSiemMielЛоба8203СнежCeskOlme2300пласADA-ВольсклаSTARNISSхорорукоRegg
АртиBabbRussКанюстилZizzязыкLangJeweCurrAquaPhilBoscПродPlanнапрХарчрижсЛитРsubuЛитРЛитРКуми
PuriЛитРФедоДобрАлпаСодеThorвоссManfАХолналотрупBlinDancFamiFighМоскПутеCollAbonГоршTremArth
wwwaготоавтодетяYoghобраавтоКрасзаведопоOpenизучЧураФедоХрушавтоDrivДрогArleКалиКонысменсмен
сменBabyEchoКозыСергИванBetwTangЧернмышлВороСавеDavituchkasТомсSafa