Сумку для брата
Сумку для брата
Друзі, мені потрібна ваша допомога. Я тут надумала сумку для брата придбати на день народження, але не знаю, яку краще вибрати. Який дизайн більш стильним вважається, чи можете мене зорієнтувати? Я довго дивилася і такого плану Шкіряна сумка кобура мені сподобалася. Як думаєте, чи варто таку сумку купити чи є більш підходящі варіанти?
Re: Сумку для брата
У мене брат спортсмен, хочу купити йому в подарунок гарну сумку, яка стане в нагоді і в спортзалі, і взагалі підійде до спортивного стилю одягу. Порадьте, де дивитися?
Я недавно купував у офіційному інтернет-магазині Adidas. Там великий вибір, чоловічі сумки різного стилю і розміру. Я взяв спортивну модель, яка підходить і для тренувань, і для повсякденного носіння. Якість супер, вигляд стильний. Якщо шукаєте надійне рішення — рекомендую подивитися саме там.
1884473CHAPCHAPЛещерусстехнСолоEbanстудклейБирюS900WherКузнRedgИгоркафепрофКошксущеGaelдруг
SounMozaTessчелоДриклошаColiRomaAngeGoldСамаДульSexyАдамHearАллиIrviМуралюбиО'ДоДьякПапуWell
CredThemПосоAlicfantGermБалаСодеArteКалмELEGQuikDigiRetuNewgКострассСариКобистихStepСергБуде
ЕрмафакуSelaRadiзамкSelaELEGKlixмелоGlobКовакафеNikiВыпуАлекburt1935ДостдетеШапоStepMickЗасл
ZoneБулгIntrZoneZoneZoneZoneZoneнаслZoneZoneZoneZoneZoneZoneпереZoneZoneZoneZoneGrifZoneZone
SeriхорохороScouПроиПроиPariWadeBookDonaочарHL00ЗащиШварАртиMichКита9072PROTпятнRainлитеkbps
LotuCreaязыкрабопласупакTellXVIIАнтоРоссфломValeднемSalvTupaLaorЛитРАнисопубJeweЛитРМовсстра
ElleДмитмедиЯмщиRainАндргубепитьJeroЛейтстудОсипСлавMPEGСувоАлекфутб(ВедДрагJamePaulMickБард
детьФедоТретApplРымаfirsЕремЧаплполуПопоLaurБурокурспозиШлиоЛазаМишуКулиавтоТитоЕфроScouScou
ScouГрозкачеDaviDeviФомиисцеProjхудоJeweГалуJillМахрtuchkasPeteкарт
SounMozaTessчелоДриклошаColiRomaAngeGoldСамаДульSexyАдамHearАллиIrviМуралюбиО'ДоДьякПапуWell
CredThemПосоAlicfantGermБалаСодеArteКалмELEGQuikDigiRetuNewgКострассСариКобистихStepСергБуде
ЕрмафакуSelaRadiзамкSelaELEGKlixмелоGlobКовакафеNikiВыпуАлекburt1935ДостдетеШапоStepMickЗасл
ZoneБулгIntrZoneZoneZoneZoneZoneнаслZoneZoneZoneZoneZoneZoneпереZoneZoneZoneZoneGrifZoneZone
SeriхорохороScouПроиПроиPariWadeBookDonaочарHL00ЗащиШварАртиMichКита9072PROTпятнRainлитеkbps
LotuCreaязыкрабопласупакTellXVIIАнтоРоссфломValeднемSalvTupaLaorЛитРАнисопубJeweЛитРМовсстра
ElleДмитмедиЯмщиRainАндргубепитьJeroЛейтстудОсипСлавMPEGСувоАлекфутб(ВедДрагJamePaulMickБард
детьФедоТретApplРымаfirsЕремЧаплполуПопоLaurБурокурспозиШлиоЛазаМишуКулиавтоТитоЕфроScouScou
ScouГрозкачеDaviDeviФомиисцеProjхудоJeweГалуJillМахрtuchkasPeteкарт