Чи можна стати здоровішим, якщо харчуватися органічними та фермерськими продуктами?
-
Чи можна стати здоровішим, якщо харчуватися органічними та фермерськими продуктами?
Багато хто зараз нахвалює органічні продукти, радить купувати все у фермерів. А я дивлюсь на ціни та думаю, а чи не маркетинг це все. Невже органічні банани реально зроблять мене кращим, а моє життя - прекраснішим?
Re: Чи можна стати здоровішим, якщо харчуватися органічними та фермерськими продуктами?
Слухай, думаю, що маркетинг тут точно є, але й заперечувати, що овочі та фрукти, вирощені без усяких шкідливих речей, значно корисніші, теж було б дивно.
Re: Чи можна стати здоровішим, якщо харчуватися органічними та фермерськими продуктами?
Я люблю фермерські продукти насамперед за їхній смак. Він таки відрізняється і подекуди - дуже помітно. Звісно, без фанатизму, бо у мене хоча б немає можливості постійно купувати щось таке дороге. Коли хочеться себе потішити або купити щось у подарунок, починаю гортати каталог крафтових товарів і завжди знаходжу щось цікаве. Сири, м’ясні вироби, мед, джеми i все таке, що може стати чудовим подарунком, особливо коли не знаєш, що подарувати таке, щоб людині сподобалося.