Шукаю автосервіс в Києві

Відповісти
pkufev

Шукаю автосервіс в Києві

Повідомлення pkufev »

Друзі, допоможіть, бо вже трохи в розпачі! Потрібно терміново знайти нормальний автосервіс у Києві, бо мій залізний кінь почав підводити, а я не хочу знову потрапити в «руки» майстрів, які більше схожі на фокусників — то зникнуть, то роблять, як їм заманеться. Хто знає чесний і надійний сервіс, де не тільки полагодять, а ще й посміхнуться? Чекаю на рекомендації з надією!
aasaako

Re: Шукаю автосервіс в Києві

Повідомлення aasaako »

Нещодавно зіткнулася з проблемою – загорівся "чек" на панелі автомобіля, і я зрозуміла, що потрібно замінити лямбда-зонд. Оскільки добре не розбираюся у машинах, то шукала сервіс із хорошими відгуками в Києві. Мені порадили Region Auto Service, і я дуже задоволена своїм вибором! Тут мені швидко і якісно зробили заміну лямбда зонда https://www.region-autoservice.com/serv ... mbda-zonda за дуже приємною ціною, що приємно здивувало. Персонал дуже ввічливий і компетентний, відповів на всі мої запитання, детально розповіли, як працює лямбда-зонд і чому його варто міняти вчасно. Крім того, сервіс пропонує широкий спектр послуг, тому я вже планую звернутися до них і для планового обслуговування. Можу з упевненістю рекомендувати Region Auto Service всім, хто шукає надійних спеціалістів і хоче, щоб авто служило довго і без проблем.
Відповісти