Що ви вважаєте шкідливим з їжі, але точно не зможете від цього відмовитись?

Відповісти
F_1984

Що ви вважаєте шкідливим з їжі, але точно не зможете від цього відмовитись?

Повідомлення F_1984 »

Мені здається, що це типова ситуація для будь-якої людини. Є продукти, не те щоб корисні, але вони нам не дуже подобаються на смак, і дуже легко сказати "я не їм жирне, бо це не корисно для мене", коли людина з самого початку не любить жирне. Я от не можу не їсти чіпси і нічого не можу з цим вдіяти. Знаю, що це шкідливо, що це негативно впливає на мій організм, але разів 3-4 на тиждень їм.
GilbertM00e

Re: Що ви вважаєте шкідливим з їжі, але точно не зможете від цього відмовитись?

Повідомлення GilbertM00e »

О, у мене так зі солодким. Але я насправді дотримуюсь принципу, що все добре в міру. Занадто себе обмежувати теж ні до чого хорошого не призведе, і легко зірватись, а потім з’їсти втричі більше, ніж міг би.
ОлегБоус

Re: Що ви вважаєте шкідливим з їжі, але точно не зможете від цього відмовитись?

Повідомлення ОлегБоус »

Дивно, що всі люди ніби різні, але при цьому ми всі так схожі. У мене така ситуація з продуктами як копчена риба, рибні делікатеси. Я не в курсі, шкідливо це чи корисно, але просто чув, що копчення - це не найкорисніший процес, і зловживати копченими продуктами не варто. Але я стараюсь купувати тільки продукти натурального копчення від фермерів і місцевих виробників. Інше питання - запах... З цим доводиться миритися й вибирати для такої їжі дні, коли мені не треба на зустрічі чи на роботу. Інакше кошмар.
Відповісти