Де замовити свіжі овочі?
Де замовити свіжі овочі?
Привіт усім! Хочу почати замовляти овочі додому, бо після роботи зовсім не вистачає часу на походи по магазинах. Хтось користується доставкою і може порадити, де реально привозять свіжі продукти без сюрпризів? Чи є сервіси, де асортимент широкий і доставка швидка?
Re: Де замовити свіжі овочі?
З власного досвіду можу сказати, що зручний варіант — інтернет-супермаркет РОСТ, тут https://rostmarket.com.ua/ovochi/ реально привозять свіжі овочі, і нічого не псується по дорозі. Асортимент досить великий, можна обрати все, що потрібно на тиждень, замовлення оформляється буквально за кілька хвилин, а доставка приходить у обіцяний час, що дуже виручає, особливо коли після роботи хочеться швидко приготувати вечерю без біганини по магазинах і турботи про якість продуктів.Kris писав: ↑Вів грудня 30, 2025 12:29 am Привіт усім! Хочу почати замовляти овочі додому, бо після роботи зовсім не вистачає часу на походи по магазинах. Хтось користується доставкою і може порадити, де реально привозять свіжі продукти без сюрпризів? Чи є сервіси, де асортимент широкий і доставка швидка?