Чому для маленької кухні варто обрати готовий гарнітур від Mebel-24
Чому для маленької кухні варто обрати готовий гарнітур від Mebel-24
Маленька кухня – це не вада, а завдання для дизайнера. У моєму старому будинку кухня завширшки всього 2,5 метри і з двома вікнами, що ускладнювало планування. Я думала, що без індивідуального замовлення не обійтися, але таке рішення було для мене занадто дорогим. Вирішивши спочатку подивитися готові рішення, я знайшла сайт Mebel-24. Їхній підхід до стандартних кухонь «Економ Стандарт» мене приємно здивував. Виявилося, що набір модулів досить гнучкий, щоб вписатися навіть у мою непростоту площу. Я провела не один вечір, вивчаючи меблі для кухні каталог у цьому розділі, порівнюючи глибину тумб, ширину шухляд та можливість встановлення кутових секцій. Великим плюсом стало те, що менеджери не просто продавали мені модулі, а допомогли скласти план розміщення, враховуючи всі комунікації та вікна. Ми обрали світлі фасади, щоб візуально розширити простір, і компактну високу пенал для максимального використання повітря. Вийшов неймовірно функціональний та ергономічний гарнітур, який зайняв кожен сантиметр з користю. Тепер я розумію, що навіть з готових рішень можна створити ідеальну кухню для малогабаритки, якщо підійти до процесу творчо та з хорошим каталогом під рукою.