Продати волосся
Продати волосся
Ви коли-небудь замислювалися, чи вигідно продавати волосся? Я чула, що за довгі й здорові пасма можна отримати хорошу суму, але не знаю, де саме можна це зробити. Як підготувати волосся до продажу, щоб отримати за нього максимальну ціну?
Re: Продати волосся
Коли завершився мої стосунки із хлопцем, я зрозуміла: хочу перезавантаження. Почала з малого — прибирання вдома, зміна парфуму, а потім дійшла й до волосся. Завжди вважала його своєю "візитівкою", але настав момент, коли захотілось відпустити все зайве. Побачила сайт HAIRUA, вони пропонують продати волосся у Києві дорого від 5000 грн https://hairua.com/ тут прочитала, як усе працює, і зрозуміла: це саме те, що треба. Стрижку зробила того ж дня, а волосся відправила через пошту — дуже просто, швидко й професійно. За кілька днів отримала оплату, і це стало ще одним приємним бонусом. Зараз щоранку я дивлюсь у дзеркало і бачу не "дівчину з минулого", а себе нову — сильну, впевнену й красиву.
-
Re: Продати волосся
The jct design and built contract is ideal for fast track projects where time and cost certainty are essential. UNICCM’s training covers how to develop Employer’s Requirements and Contractor’s Proposals effectively. These documents form the backbone of a successful JCT contract. Learners also explore payment schedules and dispute resolution mechanisms. The College of Contract Management offers practical guidance for professionals at every level.