Лікування зубів за страховкою у Києві
Лікування зубів за страховкою у Києві
Привіт! Хто користувався медичною страховкою для лікування зубів у Києві? Цікавить, чи реально покрити витрати, наскільки зручно проходити процедури за страховкою, чи багато паперової тяганини, і чи працюють клініки з надійними страховими компаніями. Буду вдячна за ваші відгуки та рекомендації.
Re: Лікування зубів за страховкою у Києві
Я користувалася страховкою для лікування зубів у стоматології «МЕД-ДЕО» https://med-deo.com.ua/stomatology/liku ... rahovkoyu/ Клініка має великий досвід роботи зі страховими компаніями, всі формальності оформили швидко і без зайвої бюрократії. Лікування проходило комфортно та професійно, лікарі уважно пояснювали кожен етап, а персонал допомагав координувати оплату через страховку. Враження залишилися тільки позитивні, тому можу сміливо радити «МЕД-ДЕО» тим, хто хоче пройти стоматологічне лікування за страховкою.Kris писав: ↑П'ят вересня 26, 2025 9:54 pm Привіт! Хто користувався медичною страховкою для лікування зубів у Києві? Цікавить, чи реально покрити витрати, наскільки зручно проходити процедури за страховкою, чи багато паперової тяганини, і чи працюють клініки з надійними страховими компаніями. Буду вдячна за ваші відгуки та рекомендації.