Шукаю квадроцикл для використання на фермі

Відповісти
бармалей

Шукаю квадроцикл для використання на фермі

Повідомлення бармалей »

Шукаю квадроцикл для використання на фермі, бо втомився возити корм і воду відрами. Хочу щось потужне, щоб витримувало нерівності й вантаж, але не коштувало як новий трактор. У знайомих бачив різні варіанти, але більшість брали “де дешевше”, а потім через місяць ремонтують. Я не хочу наступати на ті ж граблі, тому шукаю магазин, де не впарюють, а реально допомагають.
limaza

Re: Шукаю квадроцикл для використання на фермі

Повідомлення limaza »

Особисто я зайшов на Тракторний Бригадир. Там можна вибрати квадроцикл https://tb-mag.com.ua/ua/kvadrotsikli під конкретні задачі: для роботи, для відпочинку, для фермерства. Я замовив утилітарну модель, і вона справді тягне все, що потрібно. Вирішив не економити — і не пожалів. Менеджер чесно розповів, чим відрізняються китайські моделі від японських, допоміг підібрати варіант із хорошою тягою. Доставили швидко, гарантія офіційна, запчастини є в наявності. За сезон техніка відпрацювала на всі сто, і навіть пальне бере помірно.
Розлючений_Єнот

Re: Шукаю квадроцикл для використання на фермі

Повідомлення Розлючений_Єнот »

бармалей писав: Сер жовтня 08, 2025 7:31 pm Шукаю квадроцикл
CFMOTO часто выбирают не только из-за характеристик, но и из-за доступности обслуживания. По опыту владельцев, с запчастями и сервисом у бренда обычно нет проблем, если техника куплена официально. Это сильно упрощает эксплуатацию, особенно если квадроцикл или мотоцикл используется регулярно. На практике именно этот момент отличает комфортное владение от постоянной головной боли. Сейчас дистрибьюторы cfmoto в Украине https://cf-moto.com.ua — это Мото-Мото Трейд, и через них проще всего получить нормальную поддержку, а не искать детали «по знакомым».
Відповісти