Будиночок у Карпатах
Будиночок у Карпатах
Хтось відпочивав у невеликому котеджі в Карпатах і може порадити, де краще зупинитися? Хочу зняти будиночок на кілька днів із друзями, щоб було тихо, комфортно і з усіма зручностями, а також щоб були якісь розваги на території. Цікавлять варіанти з сауною, риболовлею, можливістю катання на велосипедах або квадроциклах.
Re: Будиночок у Карпатах
Я нещодавно відпочивала у "Озеро Vita" https://ozerovita.com/poslugi/budynochok-u-karpatah/ і залишилася дуже задоволена. Котеджі невеликі, затишні, чисті, з усіма зручностями — телевізор, душ, камін у деяких номерах, балкон з видом на озеро або гори. На території є ресторан і бар, SPA-центр, сауна, чани, а для активного відпочинку — прокат велосипедів, катання на квадроциклах, риболовля та альтанки з мангалами. Атмосфера спокійна, тиша і природа допомагають відпочити від міської метушні, а персонал завжди привітний і готовий допомогти. Місце ідеально підійде для компанії друзів або сімейного відпочинку.Kris писав: ↑Пон жовтня 06, 2025 12:47 am Хтось відпочивав у невеликому котеджі в Карпатах і може порадити, де краще зупинитися? Хочу зняти будиночок на кілька днів із друзями, щоб було тихо, комфортно і з усіма зручностями, а також щоб були якісь розваги на території. Цікавлять варіанти з сауною, риболовлею, можливістю катання на велосипедах або квадроциклах.