Вектор-терапія на Лівому березі (Позняки)

Відповісти
Kris

Вектор-терапія на Лівому березі (Позняки)

Повідомлення Kris »

Привіт! Хтось проходив вектор-терапію на Лівому березі? Маю проблеми з яснами — іноді кровоточать, зуби трохи рухливі, та ще й неприємний запах. Хочу зрозуміти, чи болюча ця процедура, і наскільки реально після неї відновити здоров’я ясен без операції.
CrazyMary

Re: Вектор-терапія на Лівому березі (Позняки)

Повідомлення CrazyMary »

Kris писав: Чет серпня 28, 2025 11:02 pm Привіт! Хтось проходив вектор-терапію на Лівому березі? Маю проблеми з яснами — іноді кровоточать, зуби трохи рухливі, та ще й неприємний запах. Хочу зрозуміти, чи болюча ця процедура, і наскільки реально після неї відновити здоров’я ясен без операції.
Я особисто проходила вектор-терапію в клініці Al Dente на Позняках https://aldente.kiev.ua/uk/vektor-terapiya і можу сказати, що це набагато комфортніше, ніж я очікувала. Процедура практично безболісна, лікар ретельно очистив усі пародонтальні кишені, прибрав наліт і бактерії, а зубна емаль залишилася цілою. Уже після кількох сеансів кровоточивість ясна значно зменшилася, неприємний запах зник, а зуби стали більш стійкими. Дуже сподобалося, що це без хірургічного втручання — тобі просто роблять професійну чистку і лікування, і організм легко відновлюється. Тепер розумію, що вчасне звернення до пародонтолога і така терапія реально допомагає зберегти зуби й уникнути складних операцій.
Відповісти