Де взяти справді надійний тактичний наплічник?
- Vitalina34
Де взяти справді надійний тактичний наплічник?
Привіт усім! Останнім часом задумався, що мій старий рюкзак уже не витримує походів і навчальних виїздів, тому хочу придбати якісний тактичний наплічник. Але стільки різних варіантів у магазинах, що просто гублюсь, який із них обрати. Хотілося б знайти річ, яка реально витримає навантаження, зручна в користуванні й прослужить не один рік. Може, хтось підкаже перевірений магазин військового спорядження, де можна купити дійсно надійний тактичний наплічник?
Re: Де взяти справді надійний тактичний наплічник?
Тактичний наплічник — це річ, яка здається звичайним рюкзаком, але різниця відчувається вже після першого використання. Без такого наплічника просто не уявляю польових виходів. Колись я пробував носити цивільний рюкзак на виїзди, і це було жахливо: плечові лямки врізалися, а тканина промокала від першого дощу. Потім вирішив взяти спеціалізований тактичний наплічник https://famtac.com/taktychni-riukzaky/ і з того моменту питання зникли. Матеріал щільний, водовідштовхувальний, фурнітура витримує великі навантаження. Дуже сподобалася наявність відділень: можна розкласти речі по секціях, щоб аптечка, боєприпаси й особисті речі не перемішувалися. Система MOLLE дозволяє додати підсумки чи додаткові кишені. Носив його на тренуваннях і марш-кидках — навіть при повному завантаженні сидить зручно, спина не «ломиться», а лямки розподіляють вагу рівномірно.