Термокружка

Відповісти
pkufev

Термокружка

Повідомлення pkufev »

Никогда раньше не покупал термокружку, но теперь понял — пора. Беру кофе с собой на работу, и уже надоело, что оно через полчаса становится холодным. Хочу что-то компактное, но надёжное. Брендов много, глаза разбегаются, а хочется один раз купить — и забыть. Где лучше искать: офлайн, онлайн? И на что реально обращать внимание, кроме объёма и дизайна?
aasaako

Re: Термокружка

Повідомлення aasaako »

Я ніколи особливо не задумувалася про термокружки, поки не отримала одну в подарунок від подруги на день народження. І що скажу — це було несподівано влучно! Моя нова термокружка https://coffeetrade.ua/ru/termokukhli/ не просто стильна, а реально зручна: кришка щільно закривається, можна покласти в сумку — нічого не проллється, температура тримається довго, а найголовніше — вона не обпікає руки і не ковзає. Зараз беру її з собою всюди: на роботу, у спортзал, на прогулянку. Чай або кава залишаються гарячими навіть через дві години, і це кайф. Особливо круто мати термокружку, коли заварюєш собі щось смачненьке з Coffeetrade — там я купую і чай, і каву, до речі. А щоб кава вдома була як у кав’ярні, дуже рекомендую мати кофемолку — кофемолка електрична відкрила мені зовсім інший рівень смаку. І тепер цей смак завжди зі мною — в дорозі, на зустрічах, будь-де.
Відповісти